ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå1 åðéóêÝðôç online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
3ç ÁÃÙÍÉÓÔÉÊÇ ÖÉËÕÑÉÁÊÏÓ-ÊÁÂÁËÁ 1-1 Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
ÊõñéáêÞ, 26 ÍïÝìâñéïò 2006
Image
ÁΠΟΤΕΛΕΣΜÁΤÁ 3ης ÁΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠÁΝΕΛΛΗΝΙΟΥ

ΜΕÁΟ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΟ ΚÁΒÁΛÁ `86 1-1 
ÁΣ ΒΟΛΟΣ-ΗΡÁΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜÁÚΔÁΣ 1-1 
 ΠÁΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΔΟΞÁ ΤΡΙΛΟΦΟΥ10-1 
 ΡΕΠΟ ÁΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 

 
ΒÁΘΜΟΛΟΓΙÁ ΜΕΤÁ ÁΠΟ ΤΡΕΙΣ ÁΓΩΝΕΣ

1. ΜΕÁΟ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 12-1 
2. ÁΟ ΚÁΒÁΛÁ `86 10-2 
3. ΠÁΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13-4 
4. ÁΣ ΒΟΛΟΣ 2004 2-2 
5. ÁΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-4 
6. ΗΡÁΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜÁÚΔÁΣ 1-4 
7. ΔΟΞÁ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 1-25
  42-42  

             ΜÁΤΣ – ΘΡΙΛΕΡ
    ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ΚÁΒÁΛÁ 1-1(95`και 93`)


 ΜΕ ΤÁ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΝÁ ΜΠÁΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚÁΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ÁΓΩΝÁ. ÁΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚÁΒÁΛÁΣ, ΕΛΕΓΧΕΤÁΙ ΓΙÁ ΟΦΣÁΙΝΤ.
ÁΠÁΡÁΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡÁ ΠÁΙΚΤΡΙÁΣ ΤΗΣ ΚÁΒÁΛÁΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ÁΠΟΒΛΗΘΗΚΕ.

 ΦινÜλε αντÜξιο ενüς θρßλερ Ýζησαν üσοι βρÝθηκαν το μεσημÝρι της ΚυριακÞς στο Ποζατσßδειο Áθλητικü ΚÝντρο για να παρακολουθÞσουν το παιχνßδι Φιλυριακüς – ΚαβÜλα ’86 στα πλαßσια της 3ης αγωνιστικÞς του Á´ ομßλου του Πανελληνßου ΠρωταθλÞματος Γυναικþν. Το ματς Ýληξε 1-1 με τα δýο τÝρματα να πετυχαßνονται στις καθυστερÞσεις του αγþνα. ¼μως το συγκεκριμÝνο αποτÝλεσμα σκßασαν κÜποια  γεγονüτα εντüς αγωνιστικοý χþρου. Πρþτον το üτι στο γκολ της ΚαβÜλας, η φÜση ελÝγχεται για οφσÜιντ. Και μÜλιστα αυτÞ Þταν και η αιτßα που οι Üνθρωποι του Φιλυριακοý διαμαρτυρÞθηκαν προς τον επüπτη Θεοδωρüπουλο.

 Δεýτερον Ýνα γεγονüς που επαναλÞφθηκε και φÝτος. Η παßκτρια της ΚαβÜλας ΝÝτη στην διÜρκεια μßας φÜσης στο χþρο του κÝντρου αποκÜλεσε οýτε λßγο οýτε πολý τους γηπεδοýχους « κανßβαλους ». Η συμπεριφορÜ της αυτÞ λογικÜ θα Ýπρεπε να την εßχε οδηγÞσει στα αποδυτÞρια, αλλÜ ο ρÝφερι της αναμÝτρησης κ. Τσαφκüπουλος δεν την απÝβαλλε. Εßναι η ßδια παßκτρια που την Üνοιξη του 2003 σε ματς Φιλυριακüς – Áßγινα στο ΔÁΚ Áμμοχωρßου εßχε επιδεßξει προκλητικüτατη συμπεριφορÜ πÜλι απÝναντι στον Φιλυριακü, ενþ και ακüμα παλαιüτερα εßχαν συμβεß ανÜλογα σκηνικÜ « απεßρου κÜλλους » με την συγκεκριμÝνη παßκτρια. Ελπßζουμε η προχθεσινÞ της συμπεριφορÜ να καταγρÜφηκε απü τους υπευθýνους του αγþνα þστε να μην επαναληφθοýν παρüμοιες απαρÜδεκτες συμπεριφορÝς και στο μÝλλον.

 ¼σον αφορÜ τον αγþνα, εßχαμε Ýνα σκηνικü üπου το πÜθος και οι μÜχες σþμα με σþμα κυριÜρχησαν. Η ΚαβÜλα ξεκßνησε με δýο δοκÜρια στο 1ο και στο 18ο λεπτü ενþ στο 32´ λειτοýργησαν πολý καλÜ τα αντανακλαστικÜ της τερματοφýλακα του Φιλυριακοý Χαραλαμπßδου Ελßνας η οποßα και πραγματοποßησε πολý καλÞ επÝμβαση σε σουτ της ΝÝτη.
O Φιλυριακüς απÜντησε με δýο ευκαιρßες,στο 25` με την Οικονüμου Βαλασßα και στο 33` με τη Βασιλεßου ΒασιλικÞ αλλÜ η τερματοφýλακας της ΚαβÜλας απÝκρουσε σωτÞρια.
 Το 2ο ημßχρονο Þταν μια επικρÜτηση του Φιλυριακοý κατÜ Ýνα μεγÜλο ποσοστü με τις παßκτριες της φλωρινιþτικης ομÜδας να πιÝζουν την αντßπαλο και να δημιουργοýν επικßνδυνες καταστÜσεις. Οι επισκÝψεις στα καρÝ της ΚαβÜλας αυξÞθηκαν και στο 48´ η Χατζηγιαννßδου σοýταρε και η Γραονßδου ενστικτωδþς Ýστειλε την μπÜλα κüρνερ. Στο 57´ εßχαμε και μßα πολý σπουδαßα απüκρουση της Χαραλαμπßδου Ελßνας σε πλασÝ της Μιχαλακßδη.

 Ο ρυθμüς του αγþνα ανÝβαινε λεπτü με το λεπτü και στο 77´ η Χαραλαμπßδου Ερασμßα πραγματοποßησε επÝλαση απü τα αριστερÜ, Ýκανε σÝντρα, πετÜχτηκε στην πορεßα της μπÜλας η Ρüλλη, αλλÜ αμυντικüς της ΚαβÜλας πρüλαβε και Ýδιωξε σε κüρνερ πριν τα πρÜγματα γßνουν πιο σκοýρα για τη φιλοξενοýμενη ομÜδα. 2 λεπτÜ μετÜ, η Χατζηγιαννßδου εκτÝλεσε φÜουλ με την μπÜλα να περνÜει ξυστÜ Üουτ.

 Στο 81´ η Χαραλαμπßδου Ελßνα πραγματοποßησε την απüκρουση του αγþνα σε φαλτσαριστü σουτ της Μιχαηλßδου. ΤÝσσερα λεπτÜ μετÜ ο Φιλυριακüς θα μποροýσε να ανοßξει το σκορ, üταν επικρÜτησε σýγχυση στην Üμυνα της ΚαβÜλας, αλλÜ τα πλασÝ των παικτριþν του ΔημÞτρη Ποζατσßδη αποκροýστηκαν απü τα σþματα των αμυνομÝνων. Στο 90ο λεπτü η Νιτσοποýλου Ýβγαλε την Χαραλαμπßδου Ερ. σε θÝση τÝτατετ αλλÜ για κλÜσματα δευτερολÝπτου, η γκολκßπερ Γραονßδου πρüλαβε την μπÜλα.

 Και φτÜσαμε στις καθυστερÞσεις üπου Ýγινε ü,τι δεν εßχε γßνει στο προηγοýμενο χρονικü διÜστημα. Στο 3ο λεπτü των καθυστερÞσεων η Μιχαηλßδου βρÝθηκε σε θÝση τετατÝτ (αλλÜ και πιθανüτατα και σε θÝση οφσÜιντ) και πλÜσαρε κÜνοντας το 0-1. Το αμφισβητοýμενο αυτü γκολ Ýδωσε το προβÜδισμα στην ΚαβÜλα. Τα ψυχικÜ üμως αποθÝματα των κοριτσιþν του ΔημÞτρη Ποζατσßδη δεν εßχαν τελειþσει. 2 λεπτÜ μετÜ σε σÝντρα απü τα δεξιÜ της Βασιλεßου ΒασιλικÞς, η Νιτσοποýλου σηκþθηκε και με κεφαλιÜ Ýστειλε την μπÜλα στα δßχτυα κÜνοντας το 1-1 που Þταν και το τελικü αποτÝλεσμα..

                          ÁΝÁΛΥΤΙΚÁ ΔΟΚÁΡΙÁ ΚÁΙ ΓΚΟΛ:

1´ ΔοκÜρι για την ΚαβÜλα ’86
18´ ΔοκÜρι για τις φιλοξενοýμενες σε εκτÝλεσε φÜουλ της Παπαδοποýλου
90´+3´ 0-1 με πλασÝ της Μιχαηλßδου
90´+5´ 1-1 με κεφαλιÜ της Νιτσοποýλου ýστερα απü σÝντρα της Βασιλεßου Β.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ (Δημ. Ποζατσßδης): Χαραλαμπßδου Ελ., Χριστοποýλου (46´ Νιτσοποýλου), ΚÜτη, ΤσαμπÜζη, Χαραλαμπßδου Ερ., Βασιλεßου Ε., Λυπßτκα, Βασιλεßου Β., ΜπασδÜρη, Χατζηγιαννßδου, Οικονüμου (46´ Ρüλλη).

ΚÁΒÁΛÁ ’86 (Σ. Ρουμελιþτης): Γραονßδου, Áποστολßδου, Χατζηπαπαθεοδωρßδου, Μοσχοπουλßδου, ΚασσωτÜκη, Μιχαηλßδου, ΝÝτη, Μουρβετßδου, Μιχαλακßδη, Παπαδοποýλου, Κουπετσßδου (90´ ΚιαχαγιÜ).

Διαιτητικü τρßο: Τσαφκüπουλος, Θεοδωρüπουλος, Παπαρßζος (ΣΔΠ Φλþρινας)


                                       ΠÁΡÁΛΕΙΠΟΜΕΝÁ:

*Το συγκεκριμÝνο παιχνßδι εßχε οριστεß αρχικÜ στις 13:00 μ.μ αλλÜ τελικþς η þρα ÝναρξÞς του Üλλαξε και Ýτσι ξεκßνησε στις 14:00. Η ΕΠΟ ενημÝρωσε αμÝσως για την αλλαγÞ þρας το μεσημÝρι της ΠαρασκευÞς μÝσω της επßσημης ιστοσελßδας της
**Áπορßα προκÜλεσε το γεγονüς ü,τι ο παρατηρητÞς του αγþνα κος Πινüπουλος  στη διÜρκεια του αγþνα ζÞτησε απü παρÜγοντες του Φιλυριακοý να περÜσουν εκτüς του γηπÝδου χωρßς να υπÜρχει λüγος!
***Και σ’ αυτüν τον αγþνα λειτοýργησε μικροφωνικÞ εγκατÜσταση στο Ποζατσßδειο Áθλητικü ΚÝντρο με σκοπü την ενημÝρωση απü τον σýλλογο του Φιλυριακοý του φßλαθλου κοινοý για üλες τις λεπτομÝρειες του αγþνα και γενικüτερα του Γυναικεßου ΠρωταθλÞματος.

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤÁΓΩΝΙΣΤΩΝ
Σ. Ρουμελιþτης (προπονητÞς ΚαβÜλας ’86 ): « Εμεßς κÜναμε Ýνα πÜρα πολý καλü ξεκßνημα στο πρωτÜθλημα üπως και ο Φιλυριακüς. ΣÞμερα Ýγινε Ýνα πολý καλü παιχνßδι. Áξßζαμε κÜτι παραπÜνω απü την ισοπαλßα.
 ¼σον αφορÜ το πρωτÜθλημα δεν το θεωρþ καλü, γιατß η ΕΠΟ μας Üφησε να το κÜνουμε μüνοι μας. ¼λο το πρωτÜθλημα γßνεται απü τους παρÜγοντες και απü τις ομÜδες τις δικÝς μας Ýχει η ΕΠΟ την ΕθνικÞ ομÜδα, αλλÜ τα Ýξοδα του πρωταθλÞματος τα καλýπτουμε üλα εμεßς. Μας δßνει η Γ. Γ. Á μια επιχορÞγηση 2.000 ευρþ τα οποßα üμως δεν αρκοýν. Για μßα διανυκτÝρευση στη Φλþρινα θÝλουμε 2.500 ευρþ. Δεν αρκοýν. ¸πρεπε να ενδιαφερθεß πιο πολý η Πολιτεßα και ο κ. ΓκαγκÜτσης που εßναι στην ΕΠΟ, þστε αφοý υπÜρχει και η πßεση απü την ΟΥΕΦÁ για τα ΕθνικÜ συγκροτÞματα, να κρατÞσουμε τις γυναικεßες ομÜδες. Δεν υπÜρχει και ανταπüκριση και απü τα ΜÝσα ΕνημÝρωσης και, κυρßως, την τηλεüραση þστε να προωθηθεß και το γυναικεßο ποδüσφαιρο ».

Χαραλαμπßδου Ελßνα (τερματοφýλακας του Φιλυριακοý): « ¹ταν Ýνα δýσκολο παιχνßδι. Φαινüταν απü την αρχÞ üτι üποιος Ýβαζε το γκολ θα Þταν και ο νικητÞς. Εμεßς σε μια φÜση δεχτÞκαμε το γκολ, αλλÜ ευτυχþς μπορÝσαμε και ισοφαρßσαμε. ΣχετικÜ με τη συνÝχεια, εßναι δýσκολο το πρωτÜθλημα, αλλÜ θα κÜνουμε ü,τι μποροýμε καλýτερο ».

Βασιλεßου ΒασιλικÞ (παßκτρια του Φιλυριακοý): « ΣÞμερα αγωνιστÞκαμε üλες οι παßκτριες δυνατÜ βÜσει των οδηγιþν του κ. Ποζατσßδη. Τα πÞγαμε πολý καλÜ και στο πρþτο και στο δεýτερο ημßχρονο. Θεωρþ πως αν παßξουμε Ýτσι, θα μπορÝσουμε να διεκδικÞσουμε το πρωτÜθλημα, στο οποßο φÝτος ξεκινÞσαμε καλÜ. Πιστεýω να συνεχßσουμε Ýτσι και στα υπüλοιπα ματς. ¼λες μαζß να βοηθÞσουμε τον κ. Ποζατσßδη και να προχωρÞσουμε μπροστÜ και τη φετινÞ χρονιÜ.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜÁΧΗ ΣΤΟ ΠÁΝΘΕΣΣÁΛΙΚΟ ΣΤÁΔΙΟ ΚΟΝΤΡÁ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.

 Την επüμενη αγωνιστικÞ ο Φιλυριακüς ταξιδεýει στον Βüλο üπου θα τεθεß αντιμÝτωπος με την ομþνυμη τοπικÞ ομÜδα. Ο αγþνας αναμÝνεται να διεξαχθεß στο Πανθεσσαλικü ΣτÜδιο üπου δßνει φÝτος τους αγþνες του ο Βüλος 2004.

                                ΣΚΟΡΕΡ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΥ:

         7 γκολ: Χαραλαμπßδου Ερασμßα

         3 γκολ: Οικονüμου Βαλασßα

         1 γκολ: Νιτσοποýλου Μαρßα, Χατζηγιαννßδου Ναταλßα

Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÊõñéáêÞ, 26 ÍïÝìâñéïò 2006 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.