Áñ÷éêÞ Óåëßäá arrow ÄÉÁÖÏÑÁ arrow ÄÉÁÖÏÑÁ arrow ÏÔÁÍ ÊÏØÅÔÅ ÔÏ ÔÓÉÃÁÑÏ
ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå2 åðéóêÝðôåò online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
ÏÔÁÍ ÊÏØÅÔÅ ÔÏ ÔÓÉÃÁÑÏ Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
ÐáñáóêåõÞ, 21 Áýãïõóôïò 2009

Σε 20 λεπτÜ:Σε 8 þρες:Σε 24 þρες:
Σε 48 þρες:Σε 72 þρες:

Σε 20 λεπτÜ:
Η πßεση του αßματος και οι σφυγμοß πÝφτουν στο κανονικü.
Η θερμοκρασßα των Üκρων ανεβαßνει στο κανονικü.

Σε 8 þρες:
Το μονοξεßδιο του Üνθρακα στο αßμα πÝφτει στο κανονικü.
Το οξυγüνο ανεβαßνει στα φυσιολογικÜ επßπεδα.

Σε 24 þρες:
Μειþνεται η πιθανüτητα καρδιακÞς προσβολÞς.

Σε 48 þρες:
Ενδυναμþνει η γεýση και η üσφρηση.

Σε 72 þρες:
Η αναπνοÞ αρχßζει να λειτουργεß ομαλüτερα.
ÁυξÜνεται η χωρητικüτητα των πνευμüνων.

Áπü 2 εβδομÜδες Ýως 3 μÞνες:
Η κυκλοφορßα του αßματος βελτιþνεται.
Το περπÜτημα γßνεται ευκολüτερο.
Η λειτουργßα των πνευμüνων αυξÜνεται κατÜ 30%.

Áπü 1 Ýως 9 μÞνες:
ΣταματÜει ο βÞχας και η κοýραση.
Η αναπνοÞ διαρκεß περισσüτερο.
Áρχßζει η ανÜπλαση του ενδοθηλßου των βρüγχων.

ΜετÜ απü 5 χρüνια:
Ο θÜνατος απü καρκßνο του πνεýμονα στο μÝσο καπνιστÞ (Ýνα πακÝτο την Þμερα) μειþνεται (κατÜ 50%) απü 137 ανÜ 100.000 σε 72 ανÜ 100.000.

ΜετÜ απü 10 χρüνια:
Οι προκαρκινικÝς κυψÝλες αντικαθßστανται.
Οι πιθανüτητες Üλλων καρκßνων (στüματος, λÜρυγγα, οισοφÜγου), κýστεων (νεφρþν και παγκρÝατος) μειþνονται.


ΤΙ ÁΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤÁΙ ΜΕΣÁ ΜÁΣ ΟΤÁΝ ÁΝÁΒΟΥΜΕ ΤΣΙΓÁΡΟ - ΓΙÁΤΙ ΜÁΣ "ÁΝΕΒÁΖΕΙ" Η ΝΙΚΟΤΙΝΗ;

"Δοýρειος ºππος" για το τσιγÜρο εßναι η νικοτßνη, μßα ελαιþδης χημικÞ Ýνωση που περιÝχει Üζωτο. Áν υποθÝσουμε üτι ο καπνιστÞς τραβÜει μüνο μßα ρουφηξιÜ απü το τσιγÜρο του και στη συνÝχεια το σβÞνει, ο μηχανισμüς που τßθεται σε λειτουργßα αμÝσως μετÜ εßναι ο εξÞς: η νικοτßνη που εισπνεýσθηκε μπαßνει στην κυκλοφορßα του αßματος και φτÜνει παντοý συμπεριλαμβανομÝνου του εγκεφÜλου. Στον εγκÝφαλο φτÜνει μÝσα σε 8 Ýως 18 δευτερüλεπτα. Εκεß διεγεßρει τους νευρþνες και αυτομÜτως στÝλνονται διÜφορα μηνýματα στα üργανα του καπνιστÞ: δßνεται η εντολÞ να εκκριθεß αδρεναλßνη, "ειδοποιεßται" η καρδιÜ να αρχßσει να χτυπÜ πιο γρÞγορα, τα αγγεßα συσπþνται, απελευθερþνεται γλυκüζη κ.λ.π. Η νικοτßνη σε μικρÞ ποσüτητα διεγεßρει, ενþ σε μεγÜλη ναρκþνει και προκαλεß το θÜνατο. Η περιεκτικüτητα της στο αßμα πÝφτει κατÜ 50% μισÞ þρα μετÜ απü μßα ρουφηξιÜ και κατÜ 75% στα τρßα τÝταρτα της þρας. Η δρÜση των ορμονþν που εκκρßθηκαν διαρκεß επßσης περßπου μßση þρα. Áπü τη στιγμÞ που μειþνεται η περιεκτικüτητα της νικοτßνης στο αßμα, ο καπνιστÞς νιþθει την ανÜγκη να ανεβÜσει εκ νÝου τα επßπεδα της, γι' αυτü οι περισσüτεροι καπνßζουν περßπου Ýνα πακÝτο την ημÝρα - δýο τσιγÜρα την þρα. Στους μανιþδεις καπνιστÝς η νικοτßνη σωρεýεται στον οργανισμü και "αρκεß" ακüμα και για τις þρες του ýπνου.
ΕπειδÞ πÜντως, τα επßπεδα μειþνονται πολý στη διÜρκεια της νýχτας, το πρωινü τσιγÜρο προκαλεß πÜντα μßα Ýντονη ευχαρßστηση - γεγονüς που αποδßδεται στο üτι η νικοτßνη προκαλεß την Ýκκριση της ντοπαμßνης, μßας ουσßας που μοιÜζει με ορμüνη, αλλÜ εßναι νευροδιαβιβαστÞς. Η ντοπαμßνη συνδÝεται με το αßσθημα της ικανοποßησης και της απüλαυσης του σεξ Þ του καλοý φαγητοý. Τα επüμενα τσιγÜρα πÜντως ανÜβονται μηχανικÜ, γιατß δεν προκαλοýν το ßδιο αßσθημα ευχαρßστησης. Ο οργανισμüς μÝνει σχετικÜ αδιÜφορος, επειδÞ τα επßπεδα της νικοτßνης δεν προλαβαßνουν να πÝσουν στο μηδÝν, και Ýτσι οι νευρþνες δεν διεγεßρονται üσο με το πρþτο τσιγÜρο. ΕπιπλÝον, με την πÜροδο του χρüνου, η νικοτßνη -δυστυχþς- διεγεßρει τα εγκεφαλικÜ κýτταρα, þστε να δημιουργοýν νÝους νευρþνες για την υποδοχÞ της, με αποτÝλεσμα, üσο περισσüτερο καπνßζει Ýνα Üτομο, τüσο περισσüτερα τσιγÜρα να ζητÜ. Οι νÝοι νευρþνες "απαιτοýν" τη δικÞ τους "δüση" και το αßσθημα "κορεσμοý" των εγκεφαλικþν νευρþνων απü νικοτßνη ικανοποιεßται πλÝον με üλο και μεγαλýτερο αριθμü τσιγÜρων. Σýμφωνα με τη σχολÞ ΙατρικÞς του Πανεπιστημßου του Χιοýστον, αυτοß οι επιπλÝον νευρþνες που κÜνουν τον Üνθρωπο να αποζητÜ üλο και περισσüτερη νικοτßνη αρχßζουν να ατροφοýν και να εξαφανßζονται περßπου ενÜμισι μÞνα μετÜ το κüψιμο του τσιγÜρου. Η ανÜμνηση, üμως, της ευχαρßστησης που Ýφερνε κÜποτε η νικοτßνη, - προκαλþντας Ýκκριση ντοπαμßνης - διαρκεß, και Ýτσι ο πρþην καπνιστÞς μπορεß ανÜ πÜσα στιγμÞ να παρεκτραπεß και να ξαναρχßσει το κÜπνισμα.

ΠΩΣ ΔΡÁ ΤΟ ΜΟΝΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ÁΝΘΡÁΚÁ...

Πρüκειται για την ßδια δηλητηριþδη ουσßα που εκπÝμπεται απü τα καυσαÝρια των αυτοκινÞτων. Ενþ η νικοτßνη κÜνει την καρδιÜ να χτυπÜ πιο γρÞγορα, το μονοξεßδιο του Üνθρακα της στερεß το Ýχτρα οξυγüνο που της χρειÜζεται. Η αναπνοÞ γßνεται πιο γρÞγορη και η θερμοκρασßα του σþματος πÝφτει κατÜ Ýνα - δýο δÝκατα. ÁυτÞ η "κüντρα" γßνεται αιτßα για πολλÝς καρδιαγγειακÝς και αναπνευστικÝς παθÞσεις.

ΤΙ ΚÁΤÁΣΤΡΕΦΕΙ Η ΠΙΣΣÁ...

ÁνÜμεσα στις 4.000 ουσßες που περιÝχει το τσιγÜρο, η πßσσα εßναι απü τις πλÝον βλαβερÝς. Πρüκειται για Ýνωση πολλþν και καρκινογüνων ουσιþν, Ýχει σκοýρο χρþμα και κολλþδη υφÞ. ΕπικÜθεται στους βλεννογüνους τους στüματος, των πνευμüνων, του στομÜχου και του εντÝρου, συμβÜλλοντας στην πρüκληση καρκßνου αυτþν των περιοχþν, αλλÜ και στην εκδÞλωση εμφυσÞματος, χρüνιων αναπνευστικþν παθÞσεων κ.λ.π. Ο οργανισμüς εν τω μεταξý αναλþνει üλα τα αποθÝματα βιταμßνης C.

ΤÁ "ΘΕΤΙΚÁ" ΤΟΥ ΤΣΙΓÁΡΟΥ, Η ΓΙÁΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝÁ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ...

1.ΒοηθÜ στην αντιμετþπιση στρεσογüνων, δυσÜρεστων και οδυνηρþν καταστÜσεων.
2.Βελτιþνει την ικανüτητα συγκÝντρωσης σας.
3.Σας χαλαρþνει.
4.Το βλÝπετε σαν διÜλειμμα στη δουλειÜ.
5.Σας κÜνει να νοιþθετε καλýτερα σε στενÜχωρες στιγμÝς.
6.Νοιþθετε üτι σπÜει η ανßα σας σε περιüδους πλÞξης.
7.Δßνει "δουλειÜ" στα χÝρια σας.
8.Σας βοηθÜει να μην παχýνετε.
9.ΚÜνει τις ευχÜριστες στιγμÝς ακüμα πιο απολαυστικÝς.
10.Σας γλιτþνει απü τα συμπτþματα απεξÜρτησης.
11.Σας κÜνει να νιþθετε πιο Üνετα στις κοινωνικÝς συναναστροφÝς.
12.Εßναι "δεμÝνο" με τον καφÝ Þ το ουßσκι σας και αναπüσπαστο "επιδüρπιο" μετÜ απü κÜθε γεýμα Þ μετÜ το σεξ.


ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ... ΟΡΓÁΝΩΘΕΙΤΕ!

ΠΡΙΝ ΔΙÁΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΚÁΠΝΙΣΜÁ, ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚÁΛÁ ΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ". ΜΙÁ ΕΒΔΟΜÁΔÁ ÁΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΣΧΟΛÁΣΤΙΚÁ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙÁ ΣÁΣ...

*ΚαταγρÜψτε κÜτω απü ποιες συνθÞκες ανÜβετε πιο συχνÜ τσιγÜρο (ανßα, Üγχος, παρÝα, μοναξιÜ, τηλεüραση, χαρτιÜ, με τον καφÝ κ.τ.λ.)
*ΒαθμολογÞστε την επιθυμßα σας απü το 0 μÝχρι το 5, δηλαδÞ με το μηχανικü Üναμμα μÝχρι το "απüλυτα αναγκαßο".
*Εντοπßστε τις φÜσεις κατÜ τις οποßες ανÜβετε τσιγÜρο μηχανικÜ, χωρßς δηλαδÞ να το επιθυμεßτε ιδιαßτερα και κÜντε μßα προσπÜθεια να αρχßσετε να το κüβετε σταδιακÜ σε αυτÝς ακριβþς τις σχετικÜ αδιÜφορες φÜσεις.
*Βρεßτε απü πριν κÜτι που θα σας χρησßμευε για αντιπερισπασμü τις στιγμÝς που θÝλετε πολý να ανÜψετε τσιγÜρο. ΔοκιμÜστε τη χαλÜρωση, Þ τη γυμναστικÞ, τη βüλτα, το σεξ, τους φρουτοχυμοýς, τις ασκÞσεις αναπνοÞς κ.λ.π.
*Μην αγνοεßτε τις διαφημßσεις των τσιγÜρων και μην τις αντιμετωπßζετε σαν ταμποý. Áπεναντßας, να τις κοιτÜτε προσεκτικÜ και να αναλýετε τον τρüπο με τον οποßο προσπαθοýν να σαγηνεýσουν Þ και να παραπλανÞσουν τον καταναλωτÞ. ΓελοιοποιÞστε τον τρüπο με τον οποßο συνδÝουν το τσιγÜρο με Ýναν προκλητικü τρüπο ζωÞς, με τη μεγÜλη περιπÝτεια της υγεßας και την αντιστρüφως ανÜλογη σχÝση που Ýχει το κÜπνισμα με το σεξ. ΕÜν καταφÝρετε να δεßτε αυτÝς τις διαφημßσεις με χιοýμορ και να αποκρυπτογραφÞσετε λογικÜ τη χρÞση των χρωμÜτων τους και των μηνυμÜτων τους, üχι μüνο θα πÜψετε στο μÝλλον να επηρεÜζεστε Ýμμεσα απü αυτÝς, αλλÜ θα βοηθÞσετε πολý τον εαυτü σας να απαλλαγεß απü τη συναισθηματικÞ φüρτιση που Þδη νιþθετε για το τσιγÜρο και απü την υποσυνεßδητη επιρροÞ των διαφημßσεων αυτþν επÜνω σας κατÜ το παρελθüν.
Συμφιλιωθεßτε με τις αδυναμßες σας και να μην απορρßπτετε τον εαυτü σας επειδÞ νιþθει εξαρτημÝνος απü το τσιγÜρο. ΕÜν το τσιγÜρο δεν εßχε τßποτα το θετικü, κανÝνας δεν θα κÜπνιζε. Το θÝμα εßναι να μπορÝσετε σταδιακÜ να βÜλετε στη ζυγαριÜ τα αρνητικÜ του και να την αφÞσετε να γεßρει προς την απεξÜρτηση.
*Τα ηρεμιστικÜ χÜπια γενικÜ δεν ενδεßκνυνται και προκαλοýν πολλÝς φορÝς εξÜρτηση. Πιθανüν, üμως, εν κατακλεßδι να βλÜπτουν λιγüτερο απü το τσιγÜρο. ΕπιπλÝον, κÜποιοι Üνθρωποι βοηθÞθηκαν σημαντικÜ απü αυτÜ για να αντιμετωπßσουν εßτε την προοπτικÞ να κüψουν το κÜπνισμα (παßρνοντÜς τα δýο εβδομÜδες πριν απü τη διακοπÞ) εßτε στη συνÝχεια, üταν ο εκνευρισμüς τους απü τη διακοπÞ Þταν αφüρητος για τους ßδιους Þ για το περιβÜλλον τους.
*Καπνßζετε συνειδητÜ, δηλαδÞ üπως üποια Üλλη δραστηριüτητα κÜνετε, και πεßτε "τþρα θα καπνßσω Ýνα τσιγÜρο". ¸τσι, σιγÜ-σιγÜ θα αποσυνδÝετε το τσιγÜρο απü παρÜλληλες δραστηριüτητες, üπως εßναι η οδÞγηση, το γρÜψιμο Þ το τηλÝφωνο, το συνειδητü κÜπνισμα βοηθÜ μακροπρüθεσμα στην αντιμετþπιση του "μηχανικοý καπνßσματος".
*Πßνετε πολλÜ νερÜ, για να αποτοξινþνεται ο οργανισμüς και να καθαρßζει συχνüτερα, þστε να αποβÜλλει μεγαλýτερη ποσüτητα νικοτßνης και να μπορÝσετε να απαλλαγεßτε πιο γρÞγορα απü το σýνδρομο στÝρησης.
*Να λετε συχνÜ στον εαυτü σας, χρησιμοποιþντας το üνομÜ σας, üτι τον αγαπÜτε. Να προσπαθÞσετε συνειδητÜ και με ευαισθησßα να το επαναλαμβÜνετε και üταν ανÜβετε τσιγÜρο.
*Μη βλÝπετε το κüψιμο του τσιγÜρου σαν θυσßα, κατÜ την οποßα χÜνετε μßα χαρÜ για γενικÜ και αüριστα "καλÞ υγεßα", αλλÜ σαν ανταλλαγÞ μιας μικρÞς χαρÜς με Üλλες, πολý μεγαλýτερες.

ΕΞΙ ΒΟΗΘΗΜÁΤÁ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠÁΘΕΙÁ ΣÁΣ

1. ΥποβολÞ
2. Βελονισμüς
3. ΣπρÝι νικοτßνης
4. Τσßχλες νικοτßνης
5. Áυτοκüλλητα νικοτßνης
6. ΚÝντρα υγιεινÞς διαβßωσης

Κüψιμο με το... μαχαßρι!


Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÄåõôÝñá, 29 Áýãïõóôïò 2011 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.