Áñ÷éêÞ Óåëßäá arrow ÔÏÕÑÍÏÕÁ arrow O FILYRIAKOS ÓÔÏ WOMEN`S CUP ÔÇÓ ÉÔÁËÉÁÓ
ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå2 åðéóêÝðôåò online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
O FILYRIAKOS ÓÔÏ WOMEN`S CUP ÔÇÓ ÉÔÁËÉÁÓ Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
Ôñßôç, 16 Éïýíéïò 2009

Image     
 ΕΛΛÁΣ - ΕΥΡΩΠΗ - ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 

ΗΤÁΝ ΕΝÁ ΟΝΕΙΡΟ.

ÁΥΤÁ ΠΟΥ ΖΗΣÁΜΕ ΔΕ ΘÁ'ΝÁΙ ΙΔΙÁ ΠΟΤΕ.

ÁΞΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛÁΔÁΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ WOMEN`S CUP

ΠΟΛΥ ΣΗΜÁΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙÁ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΟΡΓÁΝΩΣΗ - ΤΕΡÁΣΤΙÁ ΠΡΟΣΠÁΘΕΙÁ ÁΠΟ ΤΙΣ ΠÁΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΖÁΤΣΙΔΗ

 http://www.youtube.com/watch?v=LgDv6NTQZmM

 Για μια ακüμα φορÜ η γυναικεßα ποδοσφαιρικÞ ομÜδα του Φιλυριακοý Φλþρινας μας κÜνει υπερÞφανους με την παρουσßα της. Ο Φιλυριακüς Ýγινε...Filyriakos ξανÜ και απü τις 8 Ýως τις 12 Ιουλßου Ýδωσε το παρüν στην Ιταλßα στη διεθνÞ διοργÜνωση Women`s cup-Sport without Frontiers 2009 (Κýπελλο Γυναικþν - Áθλητισμüς Χωρßς Σýνορα 2009) και αναδεßχθηκε σε ÁΞΙΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛÁΔÁΣ στο εξωτερικü για μια ακüμα φορÜ.
 Η αποστολÞ του Φιλυριακοý Φλþρινας βρÝθηκε για τη συγκεκριμÝνη διοργÜνωση στην πüλη Cava De' Tirreni της Ιταλßας. Μßα πüλη 60.000 κατοßκων μεταξý του ΣαλÝρνο και της ΝÜπολι. Μßα πüλη που Ýγινε γνωστÞ στους ¸λληνες απü το σημαντικü Ýργο "Τελευταßος Σταθμüς" του Γιþργου ΣεφÝρη (εκεß το συνÝγραψε). Ο Φιλυριακüς Þταν μßα εκ των 4 ομÜδων που συμμετεßχαν στη διοργÜνωση. Οι Üλλες Þταν η Supersport Sofia την οποßα ο Φιλυριακüς ξανασυναντοýσε μετÜ το 2006 (Þταν καλεσμÝνη στο δικü του τουρνουÜ), η Cavese All stars, ομÜδα της πüλης και η Campania, ιταλικÞ ομÜδα της ευρýτερης περιοχÞς.
 ¹ταν μια πολý σημαντικÞ εμπειρßα για τις παßκτριες της ομÜδας. ¶λλωστε ο Φιλυριακüς εßχε στις τÜξεις του και τα νÝα σε ηλικßα κορßτσια της ομÜδας και σýμφωνα με τους υπεýθυνους της διοργÜνωσης Þταν η πιο νÝα ομÜδα ηλικιακÜ του τουρνουÜ. Κι αν συνδυÜσουμε το γεγονüς πως οι παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη Ýκαναν μια τερÜστια προσπÜθεια δßνοντας τρßα ματς σε τρεßς μÝρες (9, 10 και 11 Ιουλßου) Ýχοντας πολý καλÞ απüδοση αλλÜ και πως ο Φιλυριακüς πÞγε στην Ιταλßα Ýχοντας και αρκετÝς απουσßες παικτριþν που λüγω υποχρεþσεων δεν μπüρεσαν να ακολουθÞσουν την αποστολÞ, τüτε μποροýμε να μιλÜμε με αισιοδοξßα για το μÝλλον της ομÜδας που εßναι το καμÜρι του Áθλητισμοý της Φλþρινας.
 Ο Φιλυριακüς Ýζησε σημαντικÝς στιγμÝς στις τελετÝς λÞξης και Ýναρξης, ενþ στο αγωνιστικü κομμÜτι σε καμιÜ περßπτωση δεν Ýδειξε πως υστεροýσε απü τις Üλλες ομÜδες και θα μποροýσε για λεπτομÝρειες να βρßσκεται στον τελικü. Μßα ισοπαλßα, δýο Þττες και μια σειρÜ Üτυχων στιγμþν (τραυματισμοß και ευκαιρßες για γκολ) αλλÜ αγωνιστικüτητα, πÜθος και δýναμη Þταν τα χαρακτηριστικÜ για το συγκρüτημα του ΔημÞτρη Ποζατσßδη. Ταυτüχρονα σε οργανωτικü επßπεδο οι διοργανωτÝς και ιδιαßτερα η πρüεδρος της διοργÜνωσης Reggina Santoriello Ýμειναν ενθουσιασμÝνοι απü την παρουσßα του Φιλυριακοý σε κÜθε επßπεδο και Üφησαν ανοιχτÞ την πρüσκληση για την διοργÜνωση του χρüνου. Το üνομα του Φιλυριακοý διεθνþς συνεχßζει να γßνεται γνωστü και ο σýλλογος μας χαßρει εκτßμησης στο εξωτερικü.
Image
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ: ΚΟΡΥΦÁΙÁ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙÁ ΤΟΝ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟ

 Με μια λαμπερÞ τελετÞ Ýναρξης στο ΣτÜδιο Comunale "Simonetta Lamberti" της πüλης Cava ξεκßνησε το 3ο Womenscup στην Ιταλßα. ΜουσικÞ, εντυπωσιακÜ σκηνικÜ με αναβÜτες και Üλογα (υπÞρξε και μßα Üτυχη στιγμÞ με Ýναν αναβÜτη που Ýπεσε απü Ýνα Üλογο αλλÜ ευτυχþς δεν Þταν κÜτι σοβαρü), χορευτικÜ νοýμερα απü μικρÜ παιδιÜ και σκηνικÜ εντυπωσιακÜ απü ομÜδα αντρþν με πολý üμορφες σημαßες και στολÝς απü παλαιüτερες εποχÝς συνιστοýσαν το καλλιτεχνικü μÝρος της τελετÞς Ýναρξης. ¼σον αφορÜ τις ομÜδες, η τελετÞ ξεκßνησε με την παρÝλαση των ομÜδων. Πρþτη αλφαβητικÜ παρÝλασε η Supersport, δεýτερος παρÝλασε ο Φιλυριακüς και ακολοýθησαν οι δýο ιταλικÝς ομÜδες. Στην ιταλικÞ ομÜδα Cavese All Stars συμμετεßχε και η πρüεδρος της διοργÜνωσης Regina Santoriello.
 Οι ομÜδες παρατÜχθηκαν στον αγωνιστικü χþρο. Κορυφαßα στιγμÞ για το σýλλογο του Φιλυριακοý η ανÜκρουση του Εθνικοý μας ¾μνου στο ΣτÜδιο. Ο Φιλυριακüς εκπρüσωπος της ΕλλÜδας στο εξωτερικü. ΦυσικÜ εßχαμε και την ανÜκρουση των Εθνικþν ¾μνων της Βουλγαρßας και της Ιταλßας για τις Üλλες ομÜδες. Εßναι χαρακτηριστικü πως δßπλα στον ΔημÞτρη Ποζατσßδη και τις παßκτριες που βρßσκονταν σε παρÜταξη Þταν η ταμπÝλα με την ονομασßα Filyriakos Florinas, η ΕλληνικÞ σημαßα και μια ανθοδÝσμη. Επßσης, σ' üλη τη διÜρκεια των αγþνων στο συγκεκριμÝνο ΣτÜδιο κυμÜτιζαν στους ιστοýς οι σημαßες των τριþν χωρþν απ' üπου προÝρχονταν οι ομÜδες.
ΜετÜ την τελετÞ Ýναρξης πραγματοποιÞθηκε το πρþτο ματς της διοργÜνωσης μεταξý των δýο ιταλικþν ομÜδων. Η Cavese All Stars επικρÜτησε με 4-1 της Campania.
Image

 ΠΡΩΤΟΣ ÁΓΩΝÁΣ: ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ - SUPERSPORT 1-1: ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚÁΙ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

Ο πρþτος αγþνας του Φιλυριακοý Þταν την επüμενη μÝρα μετÜ την τελετÞ Ýναρξης. Κüντρα στην Supersport Sofia. Μια ομÜδα που την γνþριζε ο Φιλυριακüς απü το 2006 üταν και την εßχε προσκαλÝσει στο δικü του τουρνουÜ. Το ματς Þταν συναρπαστικü. ΜÜχη ευρωπαúκÞ. Στο πρþτο ημßχρονο το ματς Þταν ισορροπημÝνο με τον Φιλυριακü να προσπαθεß να απειλÞσει σε δýο φÜσεις χαρακτηριστικÝς. Στο 4ο λεπτü σε σουτ της ΜÜινου και στο 24´ üταν η ΚÜτη Ýβγαλε μια ψηλοκρεμαστÞ μπαλιÜ στην ΜÜινου σε θÝση τετατÝτ, η αντßπαλη γκολκßπερ Ýχασε αρχικÜ την μπÜλα απü τα χÝρια της και για ελÜχιστα δευτερüλεπτα πριν η παßκτρια του Φιλυριακοý πÜρει την μπÜλα και πλασÜρει στην Üδεια εστßα, η γκολκßπερ πρüλαβε τελευταßα στιγμÞ και μπλüκαρε την μπÜλα.
 Και ενþ το ματς κυλοýσε χωρßς η Supersport να μπορεß να απειλÞσει ουσιαστικÜ τον Φιλυριακü, σε μια φÜση στα καρÝ της ΕλληνικÞς ομÜδας Ýνα πλασÝ παßκτριας της Supersport κατÝληξε στα δßχτυα σ' Ýνα κακü σημεßο για τον Φιλυριακü. Στο 43ο λεπτü. Λßγο πριν οι ομÜδες πÜνε στα αποδυτÞρια.
Στο δεýτερο ημßχρονο τα πρÜγματα Üλλαξαν. Ο Φιλυριακüς πßεσε την βουλγαρικÞ ομÜδα, ενþ απü την Üλλη Þταν δýσκολο για την Supersport να διασπÜσει την σφιχτÞ αμυντικÞ διÜταξη του Φιλυριακοý. Στο 75´´ το σουτ της ΚαρατζÜ μπλüκαρε η τερματοφýλακας της βουλγαρικÞς ομÜδας. ¹ταν ßσως η προειδοποßηση γι' αυτü που θα ακολουθοýσε. Στο 82´η ΚαρατζÜ Ýβγαλε κÜθετη μπαλιÜ στην ΜÜινου η οποßα πλÜσαρε και την εξερχüμενη γκολκßπερ και Ýστειλε την μπÜλα στα δßχτυα κÜνοντας το 1-1. Ο Φιλυριακüς θα μποροýσε να πÜρει και τη νßκη καθþς εßχε τις φÜσεις, αλλÜ και την υπεροχÞ στο δεýτερο ημßχρονο. Ο αγþνας Þταν συναρπαστικüς ως το τÝλος και οι παßκτριες του Φιλυριακοý προσπÜθησαν για το καλýτερο υπü τις οδηγßες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη. Να σημειωθεß πως ο Φιλυριακüς εßχε και μια αναγκαστικÞ αλλαγÞ στο 15´ üταν τη θÝση της ΠÜντου Áναστασßας πÞρε η ΒρÜγκου Ευαγγελßα.
Image
ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ - CAMPANIA 0-3: Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ÁΤΥΧΟΥ ΠÁΙΧΝΙΔΙΟΥ

 Áν κÜποιος Þθελε να δþσει τον ορισμü του Üτυχου παιχνιδιοý θα μποροýσε να δεßξει χωρßς λüγια το δεýτερο ματς του Φιλυριακοý με την Campania στο Womenscup στην Ιταλßα. Ο Φιλυριακüς στÜθηκε Üτυχος σε πολλÝς στιγμÝς ενþ εßχε να αντιμετωπßσει το σκληρü παιχνßδι των Ιταλßδων. ΜετÜ την πρεμιÝρα στο ΣτÜδιο Comunale "Simonetta Lamberti" o Φιλυριακüς Ýδωσε τα Üλλα δýο ματς στο ΣτÜδιο Pregiato σε τεχνητü χλοοτÜπητα με üσα συνεπÜγεται αυτü για μια ποδοσφαιρßστρια που Ýχει συνηθßσει να αγωνßζεται σε φυσικü χορτÜρι (üπως εßναι και το φυσιολογικü).
 Το ματς Þταν ισορροπημÝνο και ο Φιλυριακüς επιδßωξε με κÜποιες φÜσεις να πλησιÜσει απειλητικÜ στην εστßα της ΙταλικÞς ομÜδας. Στο 34´ και ενþ ο Φιλυριακüς Ýκανε επßθεση με 3 και 4 παßκτριες στην αντßπαλη εστßα και συγκεκριμÝνα στη μεγÜλη περιοχÞ ο διαιτητÞς διÝκοψε τον αγþνα και την πολý επικßνδυνη επßθεση της ΕλληνικÞς ομÜδας γιατß μια παßκτρια της Campania που δεν επηρÝαζε την φÜση εßχε πÝσει στην Üλλη Üκρη του γηπÝδου.
 Στο 38´ Ýγινε μια φÜση που ξεσÞκωσε τον πÜγκο του Φιλυριακοý. Η ΜÜινου Ýφυγε στην αντεπßθεση, μπÞκε στην μεγÜλη περιοχÞ, η αντßπαλη τερματοφýλακας μπÞκε πολý δυνατÜ στην φÜση και τραυμÜτισε στην μÝση την αρχηγü του Φιλυριακοý. ÁποτÝλεσμα; Η επιθετικüς του Φιλυριακοý να αντικατασταθεß λüγω του τραυματισμοý της αλλÜ ο διαιτητÞς δεν Ýδωσε πÝναλτι.
 Στο 45´ σε μια φÜση-καρμπüν η Λυπßτκα μπÞκε στην μεγÜλη περιοχÞ ανατρÜπηκε και ο διαιτητÞς Ýδωσε πÝναλτι αλλÜ Þδη η τερματοφýλακας εßχε βρει στην Ýξοδü της δυνατÜ την παßκτρια του Φιλυριακοý με αποτÝλεσμα να την βρει στον þμο. Το πÝναλτι εκτÝλεσε η ΚÜτη αλλÜ η αντßπαλη γκολκßπερ απÝκρουσε και αμÝσως μετÜ ο ρÝφερι σφýριξε για τελευταßα φορÜ στον πρþτο ημßχρονο.
 Στο 48´ η Campania κατÜφερε να προηγηθεß με Ýνα φÜουλ απü μακρινÞ απüσταση και Ýτσι Ýγινε το 1-0 σε μια φÜση που δεν περßμενε κανεßς πως θα μποροýσε να απειληθεß η εστßα του Φιλυριακοý. Στο 54´ η Campania με πλασÝ της επιθετικοý της Ýκανε το 2-0.  Ο Φιλυριακüς δεν πτοÞθηκε και ανÝβασε την απüδοσÞ του. Εκτüς των Üλλων εßχε να αντιμετωπßσει το σκληρü παιχνßδι της ΙταλικÞς ομÜδας.
¸να καλü φÜουλ της Λυπßτκα απεßλησε την αντßπαλη εστßα, ενþ και προς το τÝλος του αγþνα η Τσακιρßδου εßχε Ýνα πολý καλü σουτ με το αριστερü που πÝρασε ξυστÜ Üουτ. Εßχε προηγηθεß το 3-0 στο 85ο λεπτü για την Campania αλλÜ το γκολ ξεκßνησε απü θÝση οφσÜιντ κÜτι που παραδÝχθηκε και ο Ιταλüς διαιτητÞς στον προπονητÞ του Φιλυριακοý μετÜ το τÝλος του αγþνα. Να τονιστεß πως και μια ακüμα παßκτρια του Φιλυριακοý, η Πεοβßτου βγÞκε με τραυματισμü στο πüδι στο δεýτερο ημßχρονο.
 Áν δßναμε Ýνα τßτλο στο συγκεκριμÝνο παιχνßδι θα Þταν "πραγματικÞ μÜχη" γιατß οι παßκτριες του Φιλυριακοý πÜλεψαν σ' üλη τη διÜρκεια του αγþνα κüντρα σε μια σκληρÞ ομÜδα και αν δεν εßχαν τις Üτυχες στιγμÝς στο πρþτο ημßχρονο που το σκορ Þταν 0-0 τüτε τα πρÜγματα θα Þταν διαφορετικÜ.

 Στο Üλλο ματς της 2ης αγωνιστικÞς Cavese All stars - Supersport 3-2.

Image
ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ -  CAVESE ALL STARS 0-1: ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 93!! ÁΛΛÁ ΜΙÁ ΤΕΡÁΣΤΙÁ ΠΡΟΣΠÁΘΕΙÁ ΓΙÁ ΤΙΣ ΠÁΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΥ

 Ο Φιλυριακüς στο τρßτο ματς της διοργÜνωσης εßχε να αντιμετωπßσει κÜποιους παρÜγοντες πρþτα απ' üλα: Την ατυχßα, την κοýραση απü τα συνεχüμενα ματς και τους τραυματισμοýς. Áντιμετþπισε την ΙταλικÞ Cavese All stars, την ομÜδα της πüλης στα ßσια και μÜλιστα Þταν αυτüς που εßχε την υπεροχÞ του αγþνα. Στο 4´ η Τσακιρßδου μπÞκε στην μεγÜλη περιοχÞ με σουτ ανÜγκασε την αντßπαλη γκολκßπερ να διþξει σε κüρνερ. Στο 12´ η Λυπßτκα με δυνατü σουτ, στο 31´ η ΜÜινου με ψηλοκρεμαστü σουτ και στο 36´ η Λυπßτκα με φÜουλ απεßλησαν πολý σοβαρÜ την εστßα της Cavese.
 Στο δεýτερο μÝρος οι ευκαιρßες αυξÞθηκαν. Στο 45´ το πλασÝ της ΜÜινου μπλüκαρε η γκολκßπερ. Στο 50´ και στο 55´ τα επικßνδυνα σουτ της ΜπασδÜρη πÝρασαν Üουτ. Στο 56´ η Βασιλεßου εκτÝλεσε φÜουλ που πÝρασε λßγο Üουτ. Στο 57´ εßχαμε Ýνα αμφιλεγüμενο οφσÜιντ για την Τσακιρßδου που Ýφευγε προς την αντßπαλη εστßα. Στο 77´ εßχαμε μια μεγÜλη φÜση για τον Φιλυριακü σε σουτ της ΜπασδÜρη στη μεγÜλη περιοχÞ με την μπÜλα να περνÜει λßγο Üουτ. 
 Και Þρθε το 93´ üταν η ΚÜτη Ýτρεξε να προστατÝψει την μπÜλα για να βγει Üουτ απü σουτ παßκτριας της Cavese, η μπÜλα χτýπησε στο σημαιÜκι και στην παßκτρια του Φιλυριακοý και Ýτσι προÝκυψε Ýνα...απßστευτο κüρνερ. Στο κüρνερ που ακολοýθησε η τερματοφýλακας του Φιλυριακοý Ýκανε Ýξοδο, δεν μπüρεσε να βρει καλÜ την μπÜλα η οποßα Ýφτασε σε παßκτρια της Cavese που πλÜσαρε και Ýστειλε την μπÜλα στα δßχτυα. Σε πλÝον Üδικο αποτÝλεσμα για τη συνολικÞ εικüνα της ομÜδας.
 Ο Φιλυριακüς προσπÜθησε να απαντÞσει και θα μποροýσε να ισοφαρßσει και στο 94´ üταν η ΜπασδÜρη Ýπιασε κεφαλιÜ αλλÜ η γκολκßπερ πρüλαβε να μπλοκÜρει.

 Στο Üλλο ματς Supersport - Campania 1-0. ¼πως πληροφορÞθηκε μÜλιστα η αποστολÞ του Φιλυριακοý επικρÜτησε μεγÜλη Ýνταση στο συγκεκριμÝνο αγþνα.

ΣΥΜΠΕΡÁΣΜÁΤÁ:

Εκτüς του üτι για üλες τις παßκτριες του Φιλυριακοý και ιδιαßτερα τις νεüτερες σε ηλικßα Þταν μια απßστευτη εμπειρßα, στον Φιλυριακü δεν Ýμειναν εκεß. ¸δειξαν με ομÜδες που αγωνßζονται σε πολý πιο δυνατÜ πρωταθλÞματα πως δεν υστεροýν και κατÝβαλαν μεγÜλη προσπÜθεια. Ο Φιλυριακüς Ýδειξε ΟΜÁΔÁ με üλη τη σημασßα της λÝξεως. Με πολý Ýξυπνη τακτικÞ και με αμυντικÞ συμπεριφορÜ που þρες-þρες Ýδινε μαθÞματα στις ΙταλικÝς ομÜδες που φημßζονται για την καλÞ τους Üμυνα οι παßκτριες του ΔημÞτρη Ποζατσßδη Ýδειξαν πως Ýχουν και τις δυνατüτητες αλλÜ και την πßστη να καταφÝρουν πολλÜ και στο μÝλλον. Η ΟΜÁΔÁ του Φιλυριακοý Ýκανε μια τερÜστια προσπÜθεια εκεßνο το τριÞμερο και Ýφυγε με ψηλÜ το κεφÜλι αλλÜ και με την σκÝψη πως θα μποροýσε να βρßσκεται για λεπτομÝρειες στον τελικü της διοργÜνωσης. Τßμησε το üνομα του συλλüγου, τον Φλωρινιþτικο Áθλητισμü και συνολικÜ το Ελληνικü Γυναικεßο Ποδüσφαιρο.
Image
ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ: Η ΩΡÁ ΤΩΝ ÁΠΟΝΟΜΩΝ

 Η τελετÞ λÞξης της διοργÜνωσης πραγματοποιÞθηκε στο ΣτÜδιο Comunale "Simonetta Lamberti". ΜετÜ τη λÞξη του μεγÜλου τελικοý üπου η Supersport Sofia επικρÜτησε με 2-1 της Cavese ακολοýθησαν οι απονομÝς. Στατιστικü στοιχεßο που τιμÜ τον Φιλυριακü; Η μüνη ομÜδα που δεν κατÜφερε να κερδßσει η μετÝπειτα Κυπελλοýχος Supersport Þταν ο Φιλυριακüς.
 Στις απονομÝς προηγÞθηκαν οι τιμητικÝς πλακÝτες στους εκπροσþπους των τοπικþν αρχþν και ακολοýθησαν οι ομÜδες. ΔιÜχυτη Þταν η συγκßνηση üταν Þρθε η þρα για τον Φιλυριακü. ΠροσεκλÞθη αρχικÜ ο ΔημÞτρης Ποζατσßδης και ακολοýθησε η αρχηγüς ΦιλοθÝη ΜÜινου για να παραλÜβει το Κýπελλο της συμμετοχÞς στη διοργÜνωση και οι υπüλοιπες παßκτριες για να παραλÜβουν τα μετÜλλια του 3ου Womenscup. Η αποστολÞ του Φιλυριακοý δÞλωσε στους διοργανωτÝς απüλυτα ευχαριστημÝνη απü τη διοργÜνωση και πως θα Þθελε και του χρüνου να ξαναβρεθεß εκεß.
 Áκολοýθησαν και οι υπüλοιπες ομÜδες, ενþ üταν Þρθε η þρα της Κυπελλοýχου Supersport o ουρανüς του "Simonetta Lamberti" γÝμισε βεγγαλικÜ και πολλÜ χαρτÜκια σε μια λαμπερÞ βραδιÜ.
 Η αποστολÞ του Φιλυριακοý εßχε τη δυνατüτητα να φωτογραφηθεß με τους ανθρþπους της διοργÜνωσης, την πρüεδρο Regina Santoriello, τον υπεýθυνο για τις ομÜδες John Underwood με τον οποßο ο Φιλυριακüς εßχε εξαιρετικÞ συνεργασßα και τον Álfonso Avagliano, επßσης μÝλος της διοργÜνωσης και τους υπüλοιπους υπεýθυνους της διοργÜνωσης.
 Να τονιστεß πως η συγκεκριμÝνη διοργÜνωση εßχε την στÞριξη της ΙταλικÞς ΠοδοσφαιρικÞς Ομοσπονδßας.
Image
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗÚÁ
Image
ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣÁΛΕΡΝΟ
Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓÁΝΩΣΗ ΚÁΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

 ΠολλÜ σημαντικÜ γεγονüτα συνÝβησαν γýρω απü τη διοργÜνωση και Ýχουν να κÜνουν με το σýλλογο του Φιλυριακοý. ΚαταρχÞν ο Φιλυριακüς εκτιμþντας απεριüριστα τη φιλοξενßα των διοργανωτþν προσÝφερε δþρα και στις 3 ομÜδες αλλÜ και στην πρüεδρο της διοργÜνωσης κυρßα Santoriello,
Image

Image 
στον κýριο Underwood, στον κýριο Avagliano και σε üσους βοÞθησαν με κÜθε τρüπο την καλýτερη κατÜ το δυνατüν διαμονÞ του Φιλυριακοý στην περιοχÞ αλλÜ και στους υπεýθυνους του ξενοδοχεßου Al Rifugio. Τα αναμνηστικÜ δþρα περιλÜμβαναν φυλλÜδια και cd  για την πüλη της Φλþρινας απü το ΔÞμο Φλþρινας και Ýνα σÞμα του ΔÞμου Φλþρινας αλλÜ και κÜποια ενημερωτικÜ βιβλßα της ΤΕΔΚ Ν. Φλþρινας για την περιοχÞ μας, τοπικÜ προúüντα του Νομοý μας και αναμνηστικÜ του συλλüγου του Φιλυριακοý. Οι διοργανωτÝς εκτιμþντας αυτÞ τη κßνηση του συλλüγου ανταπÝδωσαν τα δþρα και κÜποιους πßνακες απü üμορφα μÝρη της ευρýτερης περιοχÞς αλλÜ και ταξιδιωτικÜ και ενημερωτικÜ φυλλÜδια.
 Η αποστολÞ του Φιλυριακοý στη διÜρκεια των ημερþν αυτþν εßχε την ευκαιρßα να επισκεφτεß μÝρη üπως: η ßδια η πüλη Cava De' Tirreni (η πüλη αλλÜ και Ýνα üμορφο κÜστρο πολý ψηλÜ με απßστευτη θÝα), το Salerno μια εντυπωσιακÞ πüλη μ' Ýνα μεγÜλο λιμÜνι, η Πομπηßα η πüλη με το τερÜστιο αρχαιολογικü ενδιαφÝρον, τον Βεζοýβιο και το Ýντονο ελληνικü χρþμα και η ΝÜπολι, η πüλη των μεγÜλων αντιθÝσεων με την καταπληκτικÞ πλατεßα üπου Ýχουν γυριστεß γνωστÝς ταινßες του κινηματογρÜφου. Επßσης, εßναι χαρακτηριστικü πως στην τερÜστια πλατεßα της ΝÜπολι üπου βρÝθηκε η αποστολÞ του Φιλυριακοý εßχε Þδη ετοιμαστεß εξÝδρα για μια επερχüμενη συναυλßα του πολý γνωστοý Ιταλοý τραγουδιστÞ Eros Ramazzotti.
Image
        Η ÁΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ

Την αποστολÞ του Φιλυριακοý στην Ιταλßα και στην ΕυρωπαúκÞ πρüκληση αποτÝλεσαν οι:
Ποζατσßδης ΔημÞτριος: πρüεδρος-προπονητÞς του Φιλυριακοý και αρχηγüς της αποστολÞς
Παßκτριες: Σιþμου ΕιρÞνη, Πετροποýλου Κωνσταντßνα, ΚÜτη ΦανÞ, ΤσαμπÜζη ΦιλοθÝη, ΠÜντου Áναστασßα, ΒρÜγκου Áικατερßνη, ΒρÜγκου Ευαγγελßα, Χαραβιτσßδου Áναστασßα, Βασιλεßου ΒασιλικÞ, Τσακιρßδου Áντωνßα, Λυπßτκα Χριστßνα, ΜπασδÜρη ΒÝνα, ΜÜινου ΦιλοθÝη, ΚαρατζÜ ÁγγελικÞ, ΠÝικου Μαρßα, Πεοβßτου ΕλÝνη. 

Επßσης την αποστολÞ βρÝθηκαν και οι παßκτριες ΜÞσιου ΔÞμητρα και Βασιλεßου ¸φη που λüγω προβλημÜτων τραυματισμþν δεν μπüρεσαν να αγωνιστοýν.

Την αποστολÞ συνüδευσαν επßσης οι: Ποζατσßδου ΒασιλικÞ (πρüεδρος Φιλυρηßδας), ΒακÜλης ΧρÞστος (Γραφεßο Τýπου), ΔημητριÜδου Áναστασßα (μασÝρ), ΓαúγÜνης ΕυÜγγελος (οδηγüς αποστολÞς).

Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÐáñáóêåõÞ, 27 Éïýëéïò 2012 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.