Áñ÷éêÞ Óåëßäá arrow ÔÏÕÑÍÏÕÁ arrow ÐÑÙÔÁÈËÇÔÇÓ ÅËËÁÄÏÓ 2007 ÓÔÏ BEACH SOCCER O ÖÉËÕÑÉÁÊÏÓ
ÍÝá ôïõ äéá÷åéñéóôÞ
Image  ¼λοι σ` αγαπÜνε üταν Ýχεις... και δßνεις! 
Ποζατσßδης ΔημÞτρης
ΚαθηγητÞς ΦυσικÞς ÁγωγÞς
ΠροÝδρος - ΠροπονητÞς ΜΕÁΟ Φιλυριακüς Φλþρινας


Åðéëïãåò
Áñ÷éêÞ Óåëßäá
Éóôïñßá
ÐÏÆÁÔÓÉÄÅÉÏ ÁÈËÇÔÉÊÏ ÊÅÍÔÑÏ(Ð.Á.Ê)
Ç ÏÌÁÄÁ
ÔÏÕÑÍÏÕÁ
ÐËÇÑÏÖÏÑÉÅÓ ÓÕËËÏÃÏÕ
Óýíäåóç ìÝëïõò
Øåõäþíõìï

Êùäéêüò

Íá ìå èõìÜóáé
Îå÷Üóáôå ôïí êùäéêü óáò?
Äåí Ý÷åôå ëïãáñéáóìü áêüìá? ÅããñáöÞ
×ñÞóôåò on-line
¸÷ïõìå1 åðéóêÝðôç online
ÍÝá ìÝëç
maria(peikoulini)
(2011-08-15 17:26:24)
filothei(filo)
(2011-07-18 01:53:19)
admin(admin)
(2005-08-21 17:04:53)
Ãñáöåßï ôýðïõ(filyriakos)
(2005-07-13 13:02:09)
Äéá÷åßñéóç
ÄÉÁÖÏÑÁ
ÐÑÙÔÁÈËÇÔÇÓ ÅËËÁÄÏÓ 2007 ÓÔÏ BEACH SOCCER O ÖÉËÕÑÉÁÊÏÓ Åêôýðùóç E-mail
ÃñÜöåé Ãñáöåßï ôýðïõ   
Ôñßôç, 17 Éïýëéïò 2007
Image

Η ΠΡΩΤÁΘΛΗΤΡΙÁ ΤΟΥ BEACH SOCCER 2007, ΟΜÁΔÁ ΤΟΥ MEAO`` ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ`` ΦΛΩΡΙΝÁΣ 

ImageImage

                            ΡΟΔΟΠΗ `87                                     ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚÁΤΕΡΙΝΗΣ

ImageImage

           ΜΙΚΤΗ ÁΝÁΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                              AΣ ΒΟΛΟΣ 2004

ΠΡΩΤÁΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛÁΔΟΣ 2007 ΣΤΟ BEACH SOCCER
Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ.
ΤÁ ΚΟΡΙΤΣΙÁ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΖÁΤΣΙΔΗ ΕΦΕΡÁΝ
ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝÁ
ΚΟΡΥΦÁΙÁ ΤΕΡΜÁΤΟΦΥΛÁΚÁΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤÁΘΛΗΜÁΤΟΣ
Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΙΩΜΟΥ

Τßποτα, τßποτα δεν τον σταματÜ. ΠρωταθλητÞς ΕλλÜδος Beach Soccer 2007 o Φιλυριακüς. Τα κορßτσια του ΔημÞτρη Ποζατσßδη κυριÜρχησαν στην παραλßα της ΓερακινÞς στη ΧαλκιδικÞ στο 3ο ΠανελλÞνιο ΠρωτÜθλημα Beach Soccer Γυναικþν που διοργανþθηκε απü το Γιþργο ΔÞμπαλα και τη ΠΟΔΟΣΦÁΙΡΟΜÁΝΙÁ με τη στÞριξη του ΔÞμου Πολυγýρου και της ΝομαρχιακÞς Áυτοδιοßκησης ΧαλκιδικÞς απü τις 12 Ýως τις 15 Ιουλßου 2007.

 ¹ταν Ýνα δýσκολο πρωτÜθλημα με αποφασισμÝνες ομÜδες. Ο Φιλυριακüς üμως με θÝληση και αποφασιστικüτητα Ýκαμψε την αντßσταση των αντιπÜλων και αντιμετþπισε τις δυσκολßες του ποδοσφαßρου στην Üμμο και στÝφθηκε για 2η φορÜ στην ιστορßα του πρωταθλητÞς ΕλλÜδος στο Beach Soccer. Ταυτüχρονα η Φλωρινιþτικη ομÜδα κατÝχει Ýνα ζηλευτü ρεκüρ καθþς στα 3 χρüνια που συμμετÝχει στο συγκεκριμÝνο πρωτÜθλημα εßναι αÞττητη.
 Ο Φιλυριακüς εßχε να αντιμετωπßσει Üλλες 4 ομÜδες που πÜλευαν για τον ßδιο στüχο. Η μüνη ατüφια ομÜδα σαν σýλλογος Þταν ο Φιλυριακüς καθþς οι υπüλοιπες ομÜδες ενισχýθηκαν και απü παßκτριες Üλλων ομÜδων της ΕλλÜδος. ΣυγκεκριμÝνα, οι Πιερßδες Μοýσες Κατερßνης εßχαν παßκτριες απü Πτολεμαúδα και ΚοζÜνη, η Ροδüπη ’87 απü το Βüλο, ο Βüλος 2004 απü την Áßγινα ενþ η ΜικτÞ Θεσσαλονßκης εßχε παßκτριες απü τη Ραιδεστü και τον ΜÝντεκα ΚαλαμαριÜς.
 Με την παρουσßα των 5 αυτþν ομÜδων πραγματοποιÞθηκε το πρωτÜθλημα. Οι αγþνες εξελßσσονταν συναρπαστικοß. ΜÜλιστα το ματς που καθÞλωσε τους θεατÝς στη ΓερακινÞ και που Þταν το καθοριστικü για το πρωτÜθλημα Þταν αυτü μεταξý του Φιλυριακοý και της Ροδüπης ’87 που Ýληξε με 5 – 4 υπÝρ της Φλωρινιþτικης ομÜδας.
 Ο Φιλυριακüς σημεßωσε 3 νßκες και μßα ισοπαλßα. ÁναλυτικÜ τα αποτελÝσματα του Φιλυριακοý και οι σκüρερ:

Βüλος – Φιλυριακüς 1 – 1 (Λυπßτκα 30´)
Φιλυριακüς  - Ροδüπη ’87 5 – 4 (10´ Λυπßτκα, 22´ ΚαρατζÜ, 24´, 30´ Βασιλεßου Ε., 32´ ΜÜινου)
Φιλυριακüς – Πιερßδες Μοýσες 2 – 1 (10´ Βασιλεßου Ε., 15´ ΜÜινου)
Φιλυριακüς – ΜικτÞ Θεσσαλονßκης 5 – 1 (16´, 30´ Βασιλεßου Ε., 18´ Λυπßτκα, 19´, 27´ ΜÜινου)

             ΤελικÞ Βαθμολογßα:
                              
                                  ΤΕΡΜ.      ΒÁΘ.

1)      Φιλυριακüς      13 – 7       10

2)      Ροδüπη ’87      15 – 8         9

3)      Βüλος 2004       9 – 5         7

4)      Πιερßδες Μ.      9 – 12       3

5)      ΜικτÞ Θ.          3 – 17        0


Σκüρερ του Φιλυριακοý:
5 γκολ: Βασιλεßου Ε.
4 γκολ: ΜÜινου Φ.
3 γκολ: Λυπßτκα Χ.
1 γκολ: ΚαρατζÜ Áγγ.
ΜετÜ τη λÞξη του τελευταßου αγþνα του Φιλυριακοý με τη ΜικτÞ, τα κορßτσια της Φλωρινιþτικης ομÜδας ξÝσπασαν σε πανηγυρισμοýς για την κατÜκτηση του ΠρωταθλÞματος. Το μενοý εßχε…σαμπÜνια και…üλε ενþ η αποστολÞ του Φιλυριακοý τραγοýδησε τον ýμνο της ομÜδας. ¼λοι περßμεναν το βρÜδυ την απονομÞ…

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠÁ, Η ΕΥΧÁΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ

Στην βραδιÜ που ακολοýθησε ο διοργανωτÞς Γιþργος ΔÞμπαλας χαιρÝτησε τον κüσμο που βρÝθηκε στη ΓερακινÞ και ευχαρßστησε üσους βοÞθησαν στο να πραγματοποιηθεß επιτυχþς το 11ο Áθλητικü και Πολιτιστικü ÁντÜμωμα Φßλων του Ποδοσφαßρου στα πλαßσια του οποßου Ýγινε και το πρωτÜθλημα Beach Soccer Γυναικþν. Κατüπιν ακολοýθησαν βραβεýσεις σε διακριθÝντες αθλητικþν εκδηλþσεων του Áνταμþματος. Και ενþ üλοι περßμεναν με αγωνßα την απονομÞ του ΚυπÝλλου στον Φιλυριακü, Þρθε νωρßτερα Ýνα ευχÜριστο γεγονüς. Καλýτερη τερματοφýλακας ανεδεßχθη απü την επιτροπÞ του πρωταθλÞματος η ΕιρÞνη Σιþμου του Φιλυριακοý.
Image
Σýσσωμη η αποστολÞ της ομÜδας ξÝσπασε σε χειροκροτÞματα για τη νεαρÞ τερματοφýλακα του Φιλυριακοý που υπερασπßστηκε την εστßα της ομÜδας στο πρωτÜθλημα.
Image
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝÁ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…
Και Ýφτασε η μεγÜλη στιγμÞ. Ο Γιþργος ΔÞμπαλας ανÞγγειλε τον Φιλυριακü ως πρωταθλητÞ της διοργÜνωσης και κÜλεσε τον ΔημÞτρη Ποζατσßδη και τα κορßτσια της ομÜδας για την απονομÞ. Η κοýπα δια χειρüς του Γιþργου ΛυμπÝρη, προÝδρου της γυναικεßας ομÜδας της ΣπÜρτης, δüθηκε στη ΦιλοθÝη ΜÜινου αρχηγü του Φιλυριακοý η οποßα εν μÝσω μιας φαντασμαγορικÞς ατμüσφαιρας σÞκωσε ψηλÜ το τρüπαιο και μαζß με τις συμπαßκτριες της πανηγýρισαν Ýξαλλα αυτÞ τη διÜκριση. Η ΓερακινÞ ζοýσε στιγμÝς Φιλυριακοý. ΦυσικÜ η σημαßα της ομÜδας δεν μποροýσε να λεßπει. Οýτε ο ýμνος. Η γιορτινÞ βραδιÜ ανÞκε στο νικητÞ και τροπαιοýχο που Ýφερε και για δεýτερη φορÜ το συγκεκριμÝνο τßτλο στη Φλþρινα κÜνοντας περÞφανους τους συμπατριþτες μας. Ο βασιλιÜς του Beach Soccer εßναι εδþ.
Image
 ¼σον αφορÜ τις υπüλοιπες βραβεýσεις τον τßτλο της πρþτης σκüρερ πÞρε η Κατερßνα ΚαραγιÜννη της Ροδüπης ’87 με 11 γκολ,
 Image
της Μις Beach Soccer η ΕλÝνη Γιαννακοποýλου απü τον Βüλο 2004
Image
και της καλýτερης καλοκαιρινÞς στολÞς η Ροδüπη ’87.
Image
Η αποστολÞ του πρωταθλητÞ Φιλυριακοý στη ΧαλκιδικÞ Þταν η εξÞς:
Παßκτριες: Σιþμου ΕιρÞνη, ΒρÜγκου Ευαγγελßα, ΒρÜγκου Áικατερßνη, Βασιλεßου ΕυτÝρπη, ΜÞσσιου ΔÞμητρα, ΤσαμπÜζη ΦιλοθÝη, ΚαρατζÜ ÁγγελικÞ, Λυπßτκα Χριστßνα, ΤζιÜλα Áικατερßνη, ΜÜινου ΦιλοθÝη (αρχηγüς), Βασιλεßου ΒασιλικÞ.
ΠροπονητÞς: ΔημÞτρης Ποζατσßδης Υπεýθυνος Γραφεßου Τýπου:ΒακÜλης ΧρÞστος
Image
Συνοδοß:
Ποζατσßδου ΒασιλικÞ (πρüεδρος Φιλυρηßδας), Ποζατσßδου ΕλισσÜβετ (ταμßας Φιλυρηßδας), Γοýτης Θεüδωρος (ποδοσφαιριστÞς της ανδρικÞς ομÜδας του Φιλυριακοý και δημοτικüς σýμβουλος ΔÞμου Φλþρινας), ΜπασμαλÝρης Βασßλειος, ΜπασμαλÝρη Νüρα, ΤζιÜλας Βασßλειος, ΤζιÜλα ΕλÝνη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤÁΓΩΝΙΣΤΩΝ
:
Σιþμου ΕιρÞνη (τερματοφýλακας Φιλυριακοý για την διÜκριση της ομÜδας και την δικÞ της): « Νιþθω συγκινημÝνη. Δεν περßμενα να βγω καλýτερη τερματοφýλακας αλλÜ üπως μου εßπαν και οι παρÜγοντες εßχα μεγÜλη βελτßωση σε σχÝση με πÝρυσι και εßμαι ακüμη πιο χαροýμενη γιατß η ομÜδα μου βγÞκε πρωταθλÞτρια. Εýχομαι και του χρüνου ».
Λυπßτκα Χριστßνα (παßκτρια Φιλυριακοý): « ΘÝλω να πω πρþτα συγχαρητÞρια σε üλα τα κορßτσια. Ο Φιλυριακüς για 3η χρονιÜ Þρθε στο πρωτÜθλημα Beach Soccer και κÝρδισε για 2η φορÜ το Κýπελλο. ÁυτÞ τη φορÜ με τη βοÞθεια των πιο Ýμπειρων κοριτσιþν μπορÝσαμε και πÞραμε το Κýπελλο. ΝικÞσαμε δýσκολες ομÜδες üπως η Ροδüπη. ΦÝραμε ισοπαλßα με το Βüλο. Áυτü αποδεικνýει üτι ο Φιλυριακüς Ýχει μÝλλον και θα το δεßξουμε και στο επüμενο πρωτÜθλημα ».
ΒρÜγκου Áικατερßνη (παßκτρια Φιλυριακοý): « Νιþθουμε πÜρα πολý ωραßα. Για 3η συνεχüμενη χρονιÜ ερχüμαστε στο τουρνουÜ. Και 2 φορÝς κατακτÞσαμε το Κýπελλο. Τα συναισθÞματα εßναι πÜρα πολý ωραßα γιατß καταφÝραμε και να πÜρουμε το Κýπελλο και να αναδεßξουμε και την καλýτερη τερματοφýλακα ».ΒρÜγκου Ευαγγελßα (παßκτρια Φιλυριακοý): « ΚαταρχÞν ευχαριστοýμε τον κ. ΔÞμπαλα που μας δßνει τη δυνατüτητα να συμμετÜσχουμε σ’ αυτü το πανÝμορφο τουρνουÜ γιατß διασκεδÜζουμε στην Üμμο και αυτü εßναι πÜρα πολý ωραßο ».ΜÜινου ΦιλοθÝη (αρχηγüς Φιλυριακοý): « Μüνο ωραßα συναισθÞματα μποροýμε να νιþθουμε γιατß αυτÞ τη φορÜ Þταν κÜτι πιο σημαντικü. Πολý πιο σημαντικü αφοý η επιτυχßα Þρθε με πολý μικρÜ κορßτσια, με κορßτσια 16 και 17 χρονþν με μια πολý μικρÞ βοÞθεια απü μεγαλýτερες. Η πλειοψηφßα Þταν νεαρÜ κορßτσια και αυτü Ýχει μεγÜλη σημασßα. Δεßχνουν üτι υπÜρχει θÝληση, üτι υπÜρχει μÝλλον. Να πω üτι ο προπονητÞς μας για πρþτη φορÜ μας εßπε üτι πÜμε να κÜνουμε διακοπÝς και üτι δεν θα ανακατευτεß αλλÜ 2 – 3 κουβÝντες του Þταν αρκετÝς. Εμεßς προσπαθÞσαμε να τις κÜνουμε πρÜξη και να τα καταφÝραμε. Εýχομαι και του χρüνου ».
ΜÞσσιου ΔÞμητρα (παßκτρια Φιλυριακοý): « ¹ταν μια φανταστικÞ εμπειρßα. Δεν υπÜρχουν λüγια για να το περιγρÜψω. Το ποδüσφαιρο στην Üμμο εßναι πολý διαφορετικü και πιο δýσκολο. Ελπßζω να εßμαστε ξανÜ εδþ του χρüνου ».
Γοýτης Θεüδωρος (παßκτης της ανδρικÞς ομÜδας του Φιλυριακοý και δημοτικüς σýμβουλος ΔÞμου Φλþρινας)
Image
: « Εßναι η 2η φορÜ που συμμετÝχω στην αποστολÞ του Φιλυριακοý στο ΠανελλÞνιο ΠρωτÜθλημα Beach Soccer. ΘÝλω να συγχαρþ τον πρüεδρο, κ. Ποζατσßδη για την προσπÜθεια του και την προσφορÜ του στο γυναικεßο και üχι μüνο ποδüσφαιρο καθþς και τις παßκτριες του Φιλυριακοý για την προσπÜθεια τους και τη συμπεριφορÜ τους εντüς και εκτüς αγωνιστικοý χþρου. Εßναι η 3η χρονιÜ μου στον Φιλυριακü και απü την πρþτη μÝρα που πÞρα μεταγραφÞ στην ομÜδα εßδα üτι ο κ. Ποζατσßδης δεν δημιοýργησε απλÜ μια ομÜδα αλλÜ μια μεγÜλη οικογÝνεια της οποßας εßμαι περÞφανος που εßμαι μÝλος. Εßναι Ýνας σýλλογος που με την παρουσßα του üλα αυτÜ τα χρüνια κÜνει γνωστÞ τη Φλþρινα πανελληνßως και τους Φλωρινιþτες περÞφανους. Και τον ευχαριστοýμε γι’ αυτü ».
                                                  ΠÁΡÁΛΕΙΠΟΜΕΝÁ
*Το ντεμποýτο της με την φανÝλα του Φιλυριακοý πραγματοποßησε η νεαρÞ παßκτρια Κατερßνα ΤζιÜλα
**Η στιγμÞ της απονομÞς του ΚυπÝλλου στον Φιλυριακü Ýμεινε χαραγμÝνη και για τα τεχνητÜ βεγγαλικÜ. Φαντασμαγορικü σκηνικü.
***Τα συγχαρητÞρια μηνýματα απü τους φßλους της ομÜδας Üρχισαν να Ýρχονται το Ýνα μετÜ το Üλλο με το που μαθεýτηκε η κατÜκτηση του πρωταθλÞματος.
****Ο Φιλυριακüς εßναι μια μεγÜλη οικογÝνεια και το αποδεικνýει συνεχþς. Το βρÜδυ της κατÜκτησης του ΚυπÝλλου Ýγινε γνωστü πως ο ΧρÞστος Σελεμßδης, αθλητÞς του στßβου της Γ. Ε. Φ και ποδοσφαιριστÞς του Φιλυριακοý, κατÝκτησε την πρþτη θÝση στην ΕλλÜδα στο σýνθετο ατομικü στον στßβο στο Λιτüχωρο Πιερßας. Σýσσωμη η αποστολÞ ξÝσπασε σε χειροκροτÞματα για την επιτυχßα του ΧρÞστου.

 ΤÝλος το παρüν στην βραδιÜ της απονομÞς το παρüν Ýδωσε και Ýνας φßλος του Φιλυριακοý, ο καθηγητÞς ΠληροφορικÞς του Γυμνασßου Áμμοχωρßου, Σπýρος Παπαχαρßσης που Þταν απü τους πρþτους που βοÞθησε στα πρþτα χρüνια δημιουργßας της επßσημης ιστοσελßδας του Φιλυριακοý.

Image
Ôåëåõôáßá áíáíÝùóç ( ÐáñáóêåõÞ, 27 Éïýëéïò 2012 )
< Ðñïçã.   Åðüì. >
Äçìïóêïðçóåéò
×ÏÑÇÃÏÉ
Image

M.E.A.O. `` FILYRIAKOS``
25HS MÁRΤΙΟY 13
T.K :53100-FLORΙΝÁ
ΤΗΛ / FAX :23850-25464
6972191111
E-MAIL:

http://filyriakos.blogspot.com

ΔΙÁΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Δεν Ýχει νüημα η ζωÞ:http://www.youtube.com/watch?v=a4jTsqmLpL4
ΖωÞ που δε θυμÜσαι, εßναι ζωÞ που δεν Ýζησες ποτÝ ..
Μην υπολογßζεις τα λεγüμενα,αυτþν,που Ýχουν γνþμη για üλα
Δεν ξÝρω τι να ξεχÜσω πρþτα και τι να θυμÜμαι περισσüτερο!!!
``ÁγορÜζεις`` χρüνο,üταν το μÝλλον δεν μπορεß να εßναι χειρüτερο απü το παρüν.
ΘÝλω να εßμαι Üδικος μüνο προς την αδικßα.
Áν ζεις την κÜθε στιγμÞ σαν να εßναι η τελευταßα,
κακü δε θα κÜνεις σε κανÝνα.
Το τßποτε φαντÜζει μεγÜλο και σπουδαßο üταν δεν Ýχεις.
Áυτüς που Ýχει δεν μπορεß να καταλÜβει αυτüν που δεν Ýχει.
¼ταν Ýχεις να προσÝχεις... για να Ýχεις.
Δεν υπολογßζει ο ανθρωπος αυτÜ που θεωρεß δεδομÝνα.
Λßγες φορÝς ματανιþνεις γι`αυτÜ που δεν εßπες.
ΠολλÝς φορÝς μετανιþνεις γι`αυτÜ που εßπες.
Το καλýτερο που εßπα üταν θýμωσα,εßναι αυτü που δεν εßπα ποτÝ.

 Ο Üνθρωπος εßναι σαν το ασανσÝρ.
Áπ'üποιο üροφο κι'αν το πÜρεις,εσωτερικÜ εßναι πÜντα ßδιο.
H μεγαλοσýνη και η αξιοπρÝπεια φαßνεται στην ανÝχεια.
Εýκολα εßσαι μεγÜλος και αξιοπρεπÞς üταν Ýχεις.
ÁγÜπη εßναι να δßνεις χωρßς να περιμÝνεις να πÜρεις.
Áυτüς που τα Ýχει καλÜ με üλους
σßγουρα δεν τα Ýχει καλÜ με τον εαυτü του
ΤελικÜ κοστßζει πολý το να αγορÜζεις ελπßδα. 
ΘÝλω να ακοýω, üταν Ýχουν κατι να μου πουν και να μιλÜω, üταν Ýχω κÜτι να πω. 
   

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔÁ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ
"
http://frontpages.gr/ticker.php?category=15&controls=off&bgcolor=FFFFFF"

ΜΕΤΕΩΡÁ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ 0-1 20-11-11
http://www.youtube.com/watch?v=RyP3BheFqy8

ΤΡÁΓΟΥΔΙ ΚÁΙ ΚΙΘÁΡÁ Ο ΒÁΚÁΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=p-whBWBJAlU

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Á'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=ha4Z4oJph6A

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
ΤΕΛΕΤΗ ΕΝÁΡΞΗΣ Β'ΜΕΡΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=HXOVXoOwj78

O FILYRIAKOS STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=WsYSxzo5Aqk

O FILYRIAKOS 2 STHN ITALIA 13-19/7/2010
http://www.youtube.com/watch?v=rJFKVqyAgX0

Ο ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΤÁΛΙÁ 7-14/7/2009
http://www.youtube.com/watch?v=NnpXDuYSHfo

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ-ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=WVyoY6Covag

ΦΙΛΥΡΙÁΚΟΣ-ÁΡΗΣ 24-3-2010
http://www.youtube.com/watch?v=_-4IBCCQ-T8

ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΚΟΖÁΝΗΣ 4-5 
Á’ΗΜ.1ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=qmwgiG6Aac0 
Á’ΗΜ.2ο ΜΕΡΟΣ   26-6-1985
http://www.youtube.com/watch?v=eQh2P15gNYY
Β’ ΗΜ 1ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
Β’ ΗΜ 2ο ΜΕΡΟΣ  26-6-1985
 http://www.youtube.com/watch?v=JX3_gh56-go
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΚΡΙΤÁΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ 6-5
Á'ΗΜ. 4-1 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=oUDtqK7GsWc
Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ  2-4 13-1-1985
http://www.youtube.com/watch?v=P9nG2AE8aHA&feature=related
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ΔΙÁΙΤΗΤΕΣ ΦΛΩΡΙΝÁΣ 5-4
Á'ΗΜ.1οΜΕΡΟΣ(2-0) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
Á'ΗΜ.2οΜΕΡΟΣ (2-1) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=Pk6xwMF1sjk
Β'ΗΜ.(1-3) 21-5-1987
http://www.youtube.com/watch?v=aNjF7LG38mM
ΕΚΠÁΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝÁΣ-ÁΓΙΟΣ ΠÁΝΤΕΛΕΗΜΟΝÁΣ 2-2 1985
http://www.youtube.com/watch?v=guPz5trFaGw
Copyright 2000 - 2005 Miro International Pty Ltd. All rights reserved.
Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.